damit eigentlich

#1 von Banning , 20.04.2020 10:06

Trainen voor elke race is moeilijk. Je moet jezelf motiveren om te rennen in weer van 30 graden, je aan een strikt schema te houden en mentaal te trainen om door de lange afstanden te vechten. Ik ben niet nieuw in hardlopen of zelfs halve marathons, maar elke race is een nieuw beest en je moet je altijd voorbereiden op het onbekende. Tijdens de training probeerde ik elke run te beginnen door mezelf eraan te herinneren waarom ik dit allemaal deed en hoeveel deze ervaring Nike Air Max 90 Damen voor mij betekende.

Fondsenwerving voor Team Sierra was eerlijk gezegd een van de beste delen van de ervaring. Het kan in het begin intimiderend zijn om contact op te nemen met bijna elke persoon die u kent en hen te vragen te doneren aan uw zaak, omdat het veel voor u betekent. Wat ik langs de fondsenwervende weg vond, is dat mensen willen helpen - ze willen opstaan ??om de klimaatverandering en de fossiele brandstofindustrie te bestrijden - ze willen schone lucht - ze willen onze prachtige nationale parken behouden en genieten van elk deel van dit land.

De weken voorafgaand aan de race waren een beetje zenuwslopend omdat ik voelde dat ik veel op mijn schouders hing. Ik was zo opgewonden om naar Bass Lake te gaan om de prachtige plek te zien waar ik zou rennen, maar ik was zo nerveus om op meer dan 5.000 voet te rennen, een primeur Nike Air Max Tn Femme voor mij. Zodra ik de race-expo bereikte en de andere Team Sierra-teamleden ontmoette, die vanuit het hele land reisden om precies hetzelfde te doen als ik, voelde ik een gevoel van eenheid en doel - bijna al mijn zenuwen verdwenen.

Toen we de berg op reden naar de start van de race, was het een bedauwde, koude ochtend van 40 graden. De startlijn lag op de top van een berg, op een rotsachtig pad. Om ongeveer 05.45 uur blies de hoorn en ik was op weg - mijn tempo op het pad door het bos, langs kleine watervallen en enorme kliffen - het was een prachtige start. Toen ik op mijl 6 bij de verharde afdaling aankwam, was ik opgelucht dat de temperatuur ongeveer 20 graden steeg. De afdalingen waren ook prachtig - grote dennen, uitzicht op de bergen van de Sierra Nevada, de zon scheen door de bomen. De laatste kilometers waren absoluut Nike Air Max 90 Mujer de zwaarste. Wat hielp Nike Air Max 90 Damen was om langs het serene Bass Lake te rennen in bijna perfect 60 graden weer. Toen ik de finish naderde, waren er honderden mensen die juichten en ik sprintte door met de grootste glimlach op mijn gezicht.

Mijn reis zou niet compleet zijn geweest zonder de rest van het park te bezoeken en Yosemite Valley, Mariposa Grove, Glacier Point, het uitzicht op Half Dome en de prachtige, hoog stromende watervallen te zien. Rijden door de vallei is een van de meest surrealistische ervaringen, vooral half mei wanneer de watervallen donderen van de gletsjerafvloeiing.

Toen ik me spontaan aanmeldde voor de race, had ik nooit verwacht dat de ervaring zo belangrijk zou zijn. Ik was de hele zesdaagse reis in pure gelukzaligheid. Ik kon niet stoppen met grijnzen van oor tot oor.

Deze zit al een tijdje in mijn hoofd, maar ik heb geaarzeld om het te Nike Air Max Zero Herren schrijven, om redenen die je zult zien als je verder leest.
Toen mijn laatste jaar van de universiteit ten einde liep, had ik me flink moeten uitleven en op zoek naar een baan. In plaats daarvan bracht ik behoorlijk veel tijd door met misselijk zijn. Zoals in, maakte alles wat ik at me ziek. (Houd er rekening mee dat ik ook veel vettig, slecht voedsel at.) Ik moest mijn oude [drank] cruise op de Potomac overslaan, en ik had het gevoel dat ik flauw zou vallen bij mijn afstuderen omdat het medicijn dat ik was op maakte me oververhit.

Een paar weken na mijn afstuderen woonde ik nog steeds in DC, maar ik ging naar huis in NJ voor mijn eerste colonoscopie. Op de rijpe leeftijd van 22 jaar. Op dat moment was ik bij een paar dokters in DC geweest, heb een smerige witte vloeistof ingeslikt zodat een dokter de binnenkant van mijn maag kon Nike Air Max Tavas Womens zien, en ik was zelfs op de eerste hulp geweest de buikpijn die ik had. De dokters waren er vrij zeker van dat ik het prikkelbare darm syndroom had, maar wilden gewoon alles uitsluiten. (Lees die link voor een definitie van IBS, maar in feite is het een vrij vage term voor een verzameling gastro-intestinale symptomen die niet onder een andere aandoening vallen.)

Banning  
Banning
Beiträge: 165
Registriert am: 10.01.2020


RE: damit eigentlich

#2 von codasraindrop , 12.05.2020 18:25

I think it is really great to know. I hope that everyone else will join our conversation. I will tell you more about the website below and there you will be bale to check more updates about it.


https://www.spinsreviews.com

codasraindrop  
codasraindrop
Beiträge: 1
Registriert am: 12.05.2020


   

r in 2016. Pacquiao normally fights two times a year, meaning he would have five more fights. "Manny is the kind of guy who is e
Advanced Features of AOL Mail App | Download AOL App

Xobor Einfach ein eigenes Forum erstellen | ©Xobor.de
Datenschutz