sind etwas schneller

#1 von Banning , 24.03.2020 11:13

Ultra marathons en multi stage races Nike Air Vapormax Mens eisen ons lichaam. We plaatsen onszelf soms in een slaapgebrek, een calorietekort en een tekort aan hydratatie / elektrolyten. Om later in het seizoen burn-out te voorkomen en bijniervermoeidheid te voorkomen, is het goed besteed de tijd Nike Air Force 1 Damen te nemen om ons lichaam na het evenement te verzorgen. Geniet van een massage, hydrateer, slaap, neem hoogwaardige voeding in. Deze zullen niet alleen het herstel verbeteren, ze zullen ook je humeur helpen.

Een deel van de lagere stemming zou kunnen zijn dat we de gebruikelijke endorfines missen die we krijgen door te rennen. We rennen en trainen misschien niet zoals gewoonlijk, maar dat betekent niet dat we volledig moeten stoppen met bewegen. Maak een wandeling met vrienden, probeer een nieuwe yogales, doe aan crosstraining. Als je gaat hardlopen, laat je het horloge thuis en neem je een vriend Adidas Zx Flux Mujer mee en ga je lekker hardlopen op een favoriet parcours. Het perspectief veranderen van training naar genieten van buiten zijn, ons lichaam bewegen en contact maken met vrienden zal helpen je energie nieuw leven in te blazen. Na zo'n lang Nike Air Max Tavas Womens evenement te hebben geracet, heb ik de zaken veranderd. Ik heb me aangemeld voor een halve marathon onderweg. De verandering in tempo, terrein en trainingen hielpen bij mijn motivatie. Twee maanden nadat ik deze depressie na de race had meegemaakt, liep ik mijn op één na snelste halve marathon ooit.

Ultra Asia Race: Vietnam 2018 finish. PC: CanalAventure ? H.HuyNg?
Het leven zit vol pieken en dalen, dat maakt het interessant. Sommige blues na de race zijn mogelijk onvermijdelijk, ondanks onze beste bedoelingen om ze te voorkomen. Als we de tijd nemen om te vertragen en onszelf weer op te vullen, kunnen we blessures en burn-out voorkomen en zijn we klaar om onze volgende uitdaging aan te gaan.

Ik ging vroeg slapen en zette mijn wekker om half zes. Om half zes ging ik slapen. Om half zes werd ik eindelijk wakker, met buikpijn en een Nike Air Zoom Pegasus 34 Womens beetje hoofdpijn - uit een glas bubbels?

Zoveel hardlopen over lange afstanden is mentaal, maar ik had vandaag niet het mentale spel om uit te gaan en het grootste deel van 18 mijl alleen te rennen. (Ik zou proberen Ashley een paar kilometer Nike Air Vapormax Homme te ontmoeten.) Ik voelde de vlucht niet echt, dus ik kon het echt niet motiveren om het alleen te doen.

Mijn nieuwe plan is om te proberen voor morgenochtend in NJ (alle Bergen County-lezers die morgen een lange run maken ??? Ik moet naar huis voor een babyshower) of doe het gewoon als ik hier zondagochtend terug ben.

Ik had vandaag vier mijlen op mijn trainingsschema voordat ik de dingen een beetje door elkaar bracht, dus ik kreeg die vier mijlen binnen en was eigenlijk blij dat ik de 18 niet had gedaan - ik kon er nog steeds niet mijn hoofd in krijgen vier.

Banning  
Banning
Beiträge: 117
Registriert am: 10.01.2020


   

n renovatieprojecten kan een
konnte die Zeremonie

Xobor Einfach ein eigenes Forum erstellen | ©Xobor.de
Datenschutz