dann ist es die Stille

#1 von Banning , 14.01.2020 10:07

Gistermorgen zat ik met Austin en een paar vrienden in de bus terwijl de regen het metalen dak goot. We hadden het over het ontbijt dat ik aan het maken was, muziek waar we de nacht ervoor naar luisterden en de transcenderende meditatieve staat die beweging - in het bijzonder dans - kan bieden onder bepaalde omstandigheden, na een bepaalde tijd, onder een Nike Air Max 270 React Womens bepaalde mindset. We noemden het voeding. Voedende voeding voor het hele lichaam en de ziel. Een ander soort voeding dan wat er bijna dagelijks in mijn gesprekken opkomt sinds ik voedingstherapie bestudeer. Maar een belangrijke voeding toch.

Omdat ik het grootste deel van mijn leven danseres ben geweest, ben ik intiem bekend met dit soort voeding. Maar dansen, zo heb ik ontdekt, is niet de enige plek om het onder te dompelen. Het lijkt erop dat rennen een even krachtige bron is ... als je het toestaat er een te zijn. Het is niet zo eenvoudig als het klinkt. Vaak is het Nike Internationalist Mujer letterlijk een stapje terugdoen van alles waarvan je denkt dat rennen is - alle labels verwijderen van wat een run betekent, wat het betekent om een ??hardloper te zijn ... helemaal tot zelfs het verwijderen van de handeling van het rennen als een vorm van oefening. En gewoon rennen beweging laten zijn. Op dezelfde Nike Cortez Mens manier is die dans beweging. Laat het in feite dans zijn. Of, nog eenvoudiger, laat het zo zijn.

Ik weet dat Nike Air Max 97 Mujer er allerlei soorten 'rennen als meditatie'-oefeningen zijn. Ik heb er nog nooit veel over gelezen. Noem me koppig of anti-establishment als je wilt (het is mijn aard van Waterman), maar de waarheid is dat ik er van houd dingen organisch te ontdekken op een proefvuurwijze die soms tot chaos leidt. Maar gelukkig, vaak, in gelukzaligheid. Zoals het geval was toen ik ontdekte wat ik Hill-therapie noem.

OK, ik moet een minuutje achteruitgaan, omdat je je misschien afvraagt ??waarom ik zelfs zou denken om meditatie te relateren aan heuvels, die pijnlijke kalfsverpletterende, aardse monsters die je longen laten smeken om meer lucht en je benen schreeuwen met melkzuur. Maar zie, ik hou van heuvels. Ik hou zoveel van ze dat ik liever continu bergop rennen, zelfs als dat betekent Nike Air Max Thea Damen dat ik geen beloning voor afdalingen zou ontvangen. Ik weet dat veel mensen heuvels accepteren - zelfs van hen gaan houden - deels vanwege het uitzicht (als er zelfs een bovenaan staat) en ook (misschien nog meer) voor de afdaling die volgt.

Behalve ik? Ik kon de kat geen lik geven over de afdaling. Het is cool, denk ik. Maar wat ik echt zo leuk vind aan heuvels, is eigenlijk dat heel aardse gevoel in je gezicht. Het is het gevoel in je benen, het is het branden in je longen. En dan is het de stilte bovenaan. Het is de visie (als die er is), het is de samensmelting van het zelf en buiten het zelf die het allemaal de moeite waard maakt. Ik veronderstel dat het de les is.

Als laatste spraken ik de 5K + 10K terug. De 10K was aanzienlijk harder dan de 5K: heuvelachtiger, heter. Ik wist dat de combinatie van dat plus vermoeide benen zondag echt heel moeilijk zou maken.

Ik werd zondagochtend wakker en wilde deze race NIET lopen. Ik was Nike Air Max 90 Uomo moe en ik wilde in bed blijven. Maar nee, dit dwaze meisje wordt wakker vóór 7 op haar vrije dagen, uiteraard.

Banning  
Banning
Beiträge: 165
Registriert am: 10.01.2020


   

schneller und einfacher
pour que vous le ramassiez

Xobor Einfach ein eigenes Forum erstellen | ©Xobor.de
Datenschutz